Menu
Homepagina » Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Op deze pagina worden veelgestelde vragen beantwoordt. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en mocht het antwoord op je vraag er (nog) niet bijstaan, stel hem dan in het formulier onderaan deze pagina.

Hypnose

[accordions id=”22452″]

Overige

[accordions id=”22449″]  

Wil je meer weten? Klik hier –> 5 Dingen die je Moet Weten over Hypnose!

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Stel hem nu hier!
[contact-form-7 id=”5211″ title=”Contactformulier 1″]

2 reacties

 1. Ik woon in Lima Peru. Hoe kan ik de complete set van hypno miljonair bekomen? Wordt dit naar Lima verstuurd en hoe kan ik 100% zeker zijn dat dit gebeurt en aankomt?

  • Beste Karel,

   Hypnomiljonair is een programma dat via het internet gedownload wordt. Na bestelling ontvang je een (automatisch verstuurde) e-mail met daarin de download links naar elk deel.

   Op deze manier heb je alles direct in huis en hoeft niemand zich zorgen te maken over fysieke verzending, de vertraging die het daardoor oploopt en/of andere risico’s zoals verlies, kwijtraken, enz.. Je downloadt alles dus rechtstreeks naar je computer.

   De downloads worden geleverd in z.g. ZIP-bestand. In de ZIP-bestanden zitten de MP3-bestanden. Deze kun je op je computer afspelen of je zet ze op een MP3-speler of smartphone of ander apparaat dat MP3’s kan afspelen. Ook kun je ervoor kiezen om audio-cd’s te branden van deze mp3’s zodat je alles op een CD/DVD speler kunt afspelen.

   Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.

   Hartelijke groeten,
   Michel Lejeune

   P.S.: het Hypnomiljonair programma kun je via http://www.hypnomiljonair.nl bestellen.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten