Menu
Homepagina » Trancewerk Laatste Nieuws

Trancewerk Laatste Nieuws

nieuwsBij Trancewerk doen we hard ons best om iedereen te helpen. Dit doen we onder andere door regelmatig nieuwe interessante sessies en programma’s op de website te plaatsen. Ook geven we veel informatie weg in de vorm van video-inzichten. Daarnaast delen we vaak kortingen uit en plaatsen we elke week een blog met een video erbij. Deze blogs gaan elke keer over een specifiek iets dat je op kunt lossen met een sessie die we enkele dagen na het publiceren van de blog voor slechts één tientje aanbieden…

Trancewerk is jóuw bron om alles te leren over hypnose, meditatie en hoe je het succesvol kunt gebruiken.

vinkje-klein-oranjeWil je op de hoogte blijven van interessant nieuws?
vinkje-klein-oranjeWil je regelmatig kortingen krijgen?
vinkje-klein-oranjeWil je elke week een sessie voor slechts 1 tientje?
vinkje-klein-oranjeWil je de sessie ‘Diepe Ontspanning’ gratis krijgen?

Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief! (Je kunt je te allen tijde ook weer afmelden).

Klik hier om meer te lezen over deze sessie die je gratis krijgt als je je aanmeldt op de nieuwsbrief. Dit is een reactie van Roger, die ook deze sessie gratis kreeg:

“Beste Michel. Ik heb gister jouwn gratis hypnosessie diepeontspanning geluisterd. Wat mooi dat als mensen zich aanmelden op de nieuwsbrief. Ze ook gelijk een gratis hypnosessie er bij krijgen. Ik moet zeggen dat het een heerlijke en prachtige mooie ervaring was. En dat ik heel diep in ontspanning kwam. En ik moet zeggen de sessie was van hele hoge kwaliteit. En geeft heel veel innerlijke ontspanning en rust. Het voelde echt Super. Ook heb ik deze week de hypnosessie tegen rug pijn gekocht naar jouwn persoonlijk advies via de mail. En die vond ik ook heel mooi. Ik heb al heel lang rug en nek klachten maar weet zeker dat dit hier bij goed kan helpen. Vooral het stukje van je eigen pijn centrum beinvloeden vond ik super mooi. Heel erg bedankt voor de mooie ervaringen. En je persoonlijke advies bij het kiezen van de goede sessie tegen rug en nek pijn. Groeten Roger”

En zie hier een willekeurige reactie van iemand op een Trancewerk sessie:

Ik ben 65 jaar en zou het iedereen aan willen raden.

Hallo Michel.

Hier even mijn resultaat van de sessie: 'verlaag je bloeddruk'. Ik heb het nu een maand gedaan, elke morgen (buiten de kerstdagen) en het resultaat is geweldig. Mijn bloeddruk was al jaren tussen de 210 en 220; dus veel te hoog. Ik ben maandag weer voor controle geweest bij de huisarts, en schrik niet hij was nu 150/90 geweldig dus.

Dus dertig euro investeren in je gezondheid vind ik met al jou interesse echt niet te veel, geweldig gewoon. Hartelijk bedankt hier voor, ik ga er in ieder geval nog even mee door. Want het zou helemaal mooi zijn, als ik ook geen bloeddrukverlagers meer hoef te slikken.

Ik ben 65 jaar en zou het iedereen aan willen raden.

Hartelijke groeten Hannie

Hannie

Meld je dus nu 100% gratis en vrijblijvend aan op de Trancewerk Nieuwsbrief door je voornaam en beste e-emailadres hieronder in te vullen en op de gele knop “AANMELDEN” te klikken.

Geen producten