Menu
Homepagina » Hoe klinken de sessies?

Hoe klinken de sessies?

Hypnose- en meditatiesessies zijn sessies opgebouwd uit speciale begeidende muziek en uiteraard de sessie zelf die ontwikkeld en ingesproken is door Michel Lejeune zelf. Om te weten hoe dit klinkt zodat je onder andere weet hoe zijn stem klinkt, kun je hieronder enkele voorbeelden horen.

1. Introductie
Elke hypnosesessie begint met een introductie waarin Michel Lejeune iets uitlegt over het probleem dat aangepakt wordt in de betreffende sessie. Klik hieronder om te luisteren naar een fragment van een introductie.

 

2. Hypnosesessie – Inductie
Na de introductie begint de z.g hypnose-inductie. Dit belangrijke deel helpt je in de juiste hypnotische ontspanning te komen. Het spreektempo gaat langzaam omlaag en Michel’s stem wordt gedurende de inductie steeds monotoner. Klik hieronder om te luisteren naar een fragment van een inductie.

 

3. Hypnosesessie – Sessie

Na de hypnose-inductie gaat de sessie naadloos over in het deel waarin het onderwerp van de sessie behandeld wordt. Het spreektempo is laag tijdens de sessie en Michel’s stem is monotoon. Klik hieronder om te luisteren naar een fragment van een sessie.

 

4. Muziek – Sessie

Tijdens de sessies wordt speciale muziek gedraaid die speciaal voor hypnose en/of meditatie is gemaakt. Deze muziek helpt je in de juiste hypnotische staat te komen. Michel Lejeune gebruikt verschillende soorten muziek. Hieronder kun je drie verschillende muziekfragmenten horen.

1 reactie

  1. Hallo, ik heb nog al eens vaak een feestje, heel gezellig en mooi voor de sociale contacten maar altijd overal eten. Zo ook gisteren. En steeds weer, sinds ik de sessie”s van jou beluister kan ik mij heel makkelijk beheersen. Chips en worst hebben mij nooit bekoord maar zoet wel en er was een hele toetjes tafel en ik had geen interesse. “Ben je Ziek? Nee, ik ben aan het ontsuikeren” en voel me zo lekker. Ben al een kledingmaat minder, rustig aan en zonder honger.
    Dank je wel, ik ga lekker verder, voel mij blij en gelukkig. Ook wordt mijn rugzakje lichter, steeds weer opnieuw. Groetjes Michel, helemaal oké,

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten