Menu
Homepagina » Een gerust hart!

Een gerust hart!

een-gerust-hartWij hanteren een no-nonsense beleid en gaan voor totale openheid met betrekking tot informatieverstrekking. Wij spreken in duidelijke taal, kennen geen kleine lettertjes en streven naar een snelle en correcte levering en ondersteuning.

De meeste MP3 sessies kunnen onmiddellijk gedownload worden na online aankoop. Sommige andere sessies, hebben een iets langere levertijd van 1 tot maximaal 3 werkdagen. Bij elke sessie staat aangegeven wat de levertijd is.

Michel Lejeune heeft in het verleden tot nu aan toe vele honderden verschillende sessies gemaakt en beproefd. Alle sessies zijn uitvoerig en landurig getest bij een diversiteit aan mensen en goedgekeurd voor gebruik als MP3 sessie.

Je kunt altijd snel beginnen met jouw sessie en al binnen enkele dagen positieve resultaten ervaren.

 

Meer kracht om verleidingen te weerstaan

Waarom ben je een Trancewerk-sessie gaan doen? Ik ben iemand die van zoetigheid houdt, Trancewerk maakte me nieuwschierig!

Hoe heb je Trancewerk en de sessie ervaren en wat vind je het aantrekkelijkst? De kalmerende en rustgevende stem helpt ook om weer in slaap te vallen.

Kun je drie voordelen noemen van Trancewerk en/of de sessie? 1. Ontspant 2. Meer bewust maken.

Wat heeft Trancewerk en de sessie je opgeleverd? Meer kracht om verleidingen te weerstaan.

Zou je deze sessie of Trancewerk willen aanraden en waarom? Het lastig is en toch belangrijk om suikerverslaving te ontwennen .

Wat zou je hier nog aan toe kunnen voegen? Je hebt niets te verliezen.    

Marga

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten