Menu
Homepagina » Een gerust hart!

Een gerust hart!

een-gerust-hartWij hanteren een no-nonsense beleid en gaan voor totale openheid met betrekking tot informatieverstrekking. Wij spreken in duidelijke taal, kennen geen kleine lettertjes en streven naar een snelle en correcte levering en ondersteuning.

De meeste MP3 sessies kunnen onmiddellijk gedownload worden na online aankoop. Sommige andere sessies, hebben een iets langere levertijd van 1 tot maximaal 3 werkdagen. Bij elke sessie staat aangegeven wat de levertijd is.

Michel Lejeune heeft in het verleden tot nu aan toe vele honderden verschillende sessies gemaakt en beproefd. Alle sessies zijn uitvoerig en landurig getest bij een diversiteit aan mensen en goedgekeurd voor gebruik als MP3 sessie.

Je kunt altijd snel beginnen met jouw sessie en al binnen enkele dagen positieve resultaten ervaren.

 

Ik ben zeer tevreden en blij met de sessies

Psoriasis of exceem? in zhuis biopsie van m'nhuid laten doen. Kreeg dermovate zalf mee. Mijn hele rug en handpalmen en onderarmen zaten onder. Zalf mooi niet gebruikt,is in mijn ogen troep.

Mijn lijf zegt dat er iets uit wil, dus moet dat ook de kans krijgen.

Nu luister ik sinds 2 weken naar psoriasis sessie en allergie vrij. Mijn rug is bijna schoon, nog wat kriebels op m'nonderarmen. Kortom ik ben zeer tevreden en blij met de sessies.Ook de inzichten van Christiane Beerlandt er bij gepakt.Dit alles brengt mij weer in de juiste richting.

Michel bedankt voor alles.

Gusta

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten