Menu
Homepagina » Downloaden van sessies

Downloaden van sessies

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je sessies dient te downloaden en hoe je ze daarna gebruikt.

DOWNLOADEN VAN JE SESSIE:
Alle sessies worden gezipt om corruptie en beschadigd raken van de bestanden tijdens het downloaden te voorkomen en om de grootte van de bestanden zo compact mogelijk te houden. Je downloadt dus altijd een bestand met de .ZIP extensie.

Downloaden doe je door op de downloadlink in de e-mail te klikken. Je gaat dan automatisch naar de website waar mogelijk om je inloggegevens gevraagd word. Meestal staat je web browser nog open en ben je nog ingelogd op www.trancewerk-test.nl nadat je een bestelling gedaan hebt. In dat geval start de download meteen.

Mocht je de web browser al gesloten hebben en heeft deze de inloggegevens niet onthouden, dan wordt om je inlognaam en wachtwoord gevraagd. Deze beveiliging is om te zorgen dat alleen jij toegang tot jouw downloads hebt. Na een eerste bestelling heb je een e-mail ontvangen met daarin je wachtwoord. Je inlognaam is het e-mailadres dat je gebruikte bij je bestelling.

Nadat je ingelogd bent start de download onmiddellijk.


UITPAKKEN VAN JE ZIP-BESTAND
Zoals gezegd zitten alle MP3-sessies in een ZIP-bestand. Er zijn verschillende manieren om dit ZIP-bestand uit te pakken zodat je de MP3 die erin zit kunt gaan gebruiken.

→ Klik hier of hier voor meer informatie van Microsoft
→ Klik hier voor meer informatie van Apple


GEBRUIK JE MP3 OP EEN IPHONE/IPAD/IPOD

Om een MP3-bestand op een iPhone, iPad of Ipod te gebruiken, dien je deze te importeren via een programma op je PC. Het standaard Apple-programma is iTunes.

Volg als eerste de instructies hierboven om het ZIP-bestand te downloaden en deze vervolgens uit te pakken op je PC. Daarna kun je instructies van Apple volgen om de MP3 in iTunes te importeren.

→ Klik hier voor informatie hoe je MP3’s in iTunes importeert

Onderstaande video geeft wat meer informatie hoe je moet sychroniseren met je iOS apparaat (iPhone/iPad/iPod)

→ Klik hier voor een video (Engelstalig) hoe je je iOS apparaat synchroniseert met iTunes

 

8 reacties

 1. Een bestelling geplaatst en nog geen e-mailbericht ontvangen.

  • Beste Arri,

   Bedankt voor je bericht. We hebben het nagekeken en in onze e-maillogging staat de mail met downloadlink gemarkeerd als afgeleverd om 19:28 uur.

   Wellicht dat je even in je spambox/ongewenste mail-box moet kijken, waarschijnlijk zit ie daarin. Daarna is het handig meteen even ons mailadres op de lijst van ‘goedgekeurde’ adressen te zetten.

   M.v.g. administratie Trancewerk.nl

 2. Ik heb onder bestelnummer 3115 een download ontvangen die ik niet kan downloaden, ik krijg namelijk de melding dat de pagina niet bestaat! Twee weken geleden vrijdag 25 september heb ik hier al over gemaild maar nog geen antwoord ontvangen. Alleen dat er een ticket is aangemaakt. Het betreft de download: Minder eten, toch verzadigd! Ik heb betaald via bank-overschrijving en daar van jullie ook een bevestiging van gekregen. De andere download deed het wel. Ik hoor graag hoe dit nu opgelost kan worden. Inmiddels blijkt de downloadtijd ook verlopen te zijn. Met vriendelijke groet, Inge Braat

  • Beste Inge,

   We hebben je bericht ontvangen en ook beantwoordt.
   Op maandag 28-09-2015 hebben we je een bericht gestuurd dat de sessie een levertijd had van 1 tot 3 werkdagen.
   Op dinsdag 29-09-2015 mailde je ons weer dat je de sessie niet kon downloaden.
   op woensdag 30-09-2015 hebben we je wederom gemaild.

   Het lijkt erop dat je onze e-mails niet ontvangt. Bij controle op de mailserver zien we dat de mails wel afgeleverd zijn op je mailadres.
   Worden (sommige van) onze e-mails misschien door een spam-filter tegengehouden?

   We hebben de downloadlink nogmaals getest door de link te gebruiken in de bevestigings e-mail die je blijkbaar wel hebt ontvangen. Deze werkt.
   We hebben alles voor de zekerheid gereset. Zou je nogmaals op de downloadlink kunnen klikken?

   Hartelijke groeten,
   Michel

 3. Heb een bestelling gedaan via paypal, maar waar is mijn bestelling?

  Ook geen mailtje van jullie gekregen. Wel afgeschreven via Paypal.

  Bestelling #2064 – Leer automatisch schrift x 1 (dit staat in mijn paypal account)
  Unieke transactiereferentie 8UW90079NG052860A

  • Beste Leo,

   Bedankt voor je bericht. We hebben het nagekeken en in onze e-maillogging staat de mail met downloadlink gemarkeerd als afgeleverd. Wellicht dat je even in je spambox/ongewenste mail-box moet kijken, waarschijnlijk zit ie daarin. Daarna is het handig meteen even ons mailadres op de lijst van ‘goedgekeurde’ adressen te zetten.

   M.v.g. administratie Trancewerk.nl

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten