december 19

Wat zou jij willen weten van je overleden dierbare?

Blog

0  comments

Share this

Wat zou jij willen weten van je overleden dierbare?

Op het moment dat ik dit schrijf is het 18 december 2018. Het is vroeg in de avond en het is donker buiten. De kerstdagen staan weer voor de deur.
Het is een periode die voor iedereen fijn zou moeten zijn. Helaas is de realiteit soms anders. Er zijn veel mensen, misschien jij ook wel, die de feestdagen meemaken terwijl er iemand ontbreekt. Je wordt geboren, je leeft en uiteindelijk sterf je. Het hoort er allemaal bij, zeggen ze.
Natuurlijk weet je dat allemaal wel, maar toch is het erg moeilijk als je een dierbare hebt verloren. Vooral tijdens dagen als deze.
Ik kwam een mooi gedicht tegen op het internet. De schrijver is anoniem, maar verdient wel alle credits.Contact met een overleden dierbare

Luisteren in de stilte

Een tijd geleden kwam ik op het idee om een speciale hypnosesessie te maken. Eentje die je helpt om je gedachten stil te maken. Intens diep stil. Zó stil dat je de geluiden van de andere kant kunt gaan horen. Geluiden van die mystieke wereld waar je naartoe reist, zodra je deze fysieke wereld achter je gelaten hebt.
Het resultaat kan emotioneel zijn, maar geeft je veel voldoening. Je stelt jezelf in staat om met deze sessie te communiceren met een verloren dierbare. Iemand die overgegaan is naar de andere kant. Het kan je helpen om meer rust te krijgen. Om tóch nog even dat teken te krijgen, waar je zo naar verlangt.

Zo ver weg, toch zo dichtbij

Weten dat ze er nog zijn is belangrijk. Want ik geloof niet dat het helemaal over is als je het fysieke achter je gelaten hebt. Er is te veel overtuigend bewijs dat je bewustzijn voortleeft in die andere dimensie, die zo ongrijpbaar lijkt en tóch dichtbij is.
En het werkt. Je kunt leren grip te krijgen op het ongrijpbare. Dus neem daarom deze stap en ontdek dat je in staat bent om contact te krijgen met diegene die je zo mist!
Je kunt vragen stellen en antwoorden krijgen. Het zal je helpen om een stuk innerlijke rust te krijgen. Speciaal tijdens deze dagen kan dat een erg welkom geschenk zijn.
Normaal is deze sessie € 49,99, maar als speciaal kerst-aanbod krijg je 50% korting!
Je bespaart dus 25 euro!
Download hier de sessie Contact met een overleden dierbare.
Doe het vandaag nog en vier deze Kerst met ál je geliefden, ook degenen die er fysiek niet meer zijn…

Loved this? Spread the word


About the Author

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

Michel Lejeune

Related posts

Totale Coronapaniek? Onzin of niet?

​Read More

Is het Coronavirus werkelijk zo gevaarlijk?

​Read More

Het geheim van buitengewoon georganiseerd denken

​Read More

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

​Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>
Geen producten